020 - 497 15 17 info@darocomputers.nl

Reviews

Klanten aan het woord

Wat zeggen onze klanten?

Deel uw ervaring met anderen

Los van het feit dat wij als bedrijf natuurlijk goed werk willen afleveren, is het natuurlijk een enorm compliment te mogen horen dat een klant tevreden is. Dit merken wij veelal door de reacties van de klant, maar ook aan de doorverwijzingen van relaties naar ons bedrijf. Wij garanderen een hoog tevredenheidsgehalte.

Klachten? Vertel het ons! Tevreden? Plaats dan een berichtje!

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
 
_______
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten niet te publiceren.
5 berichten.
W. Mastenbroek W. Mastenbroek uit Zwanenburg heeft geschreven op 3 juli 2020 om 15:36:
Na vele goede ervaringen sinds jaren even een vraag aan DARO, Dave dus, om langs te komen voor gewoon een check op alle instellingen voor de veiligheid op onze computers. Voor Dave helemaal geen probleem. Je ziet diverse schermen langs vliegen en alles is weer tip top in orde. Dave bedankt !!!😊
Elly Peijs-Stoppelman Elly Peijs-Stoppelman uit Spaarndam heeft geschreven op 14 oktober 2019 om 09:17:
Voor een relatie zoek ik de gegevens van Daro op. De site heb ik al een tijdje niet gezien en ik ben verrast: die ziet er mooi uit. Maar hé... er staat geen review van mij op! 😏 Gauw goedmaken. Problemen met uw devices? Bel Dave! Hij is deskundig, betrouwbaar, altijd beschikbaar, lost uw probleem in no time op, levert desgewenst nieuwe apparaten en alles tegen een redelijk tarief. 👍
Barbara Barbara uit Zwanenburg heeft geschreven op 4 december 2018 om 14:15:
weer erg blij met je bezoek! groetjes
Nancy van Gils Nancy van Gils uit Zwanenburg heeft geschreven op 7 december 2017 om 10:33:
Vandaag heeft Dave ons weer super snel geholpen. Ons systeem lag plat en hij was zeer snel bij ons op kantoor om het probleem op te lossen. Iedereen kon weer snel aan het werk door Dave. Bedankt weer!
Fam. Grotten Fam. Grotten uit Lijnden heeft geschreven op 22 november 2017 om 23:04:
Een computer op maat laten maken die helemaal voldoet aan onze wensen. Ik ben zeer te spreken over de service die is geleverd door Daro Computers en alles volgens afspraak. Dikke pluim.

DARO computers, uw ict partner!

WhatsApp chat