020 - 497 15 17 info@darocomputers.nl

Computerstoring?

Wij lossen het graag voor u op!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij staan voor u klaar om al uw hardware problemen op te lossen. Daarnaast stellen we samen met u uw nieuwe pc samen. De pc op maat!

Wij installeren software en repareren aan huis, dit alles tegen een zeer gunstig tarief. Echt voor alles op computer gebied kunt u bij ons terecht. Oplossing voor online backup is nu een van de nieuwste trends. Ook daarvoor kan u bij ons terecht.

Computers “verouderen” snel. Nieuwe technieken en innovaties zorgen ervoor dat de hardware in uw pc al snel niet sterk genoeg meer is. Elke week komt er weer een snellere computer op de markt.

Wij laten u zien hoe computerwinkels en internetshops met prijzen spelen en hoe u tientallen euro’s kunt besparen op een nieuwe pc. Vervolgens bekijken wij uw huidige computersituatie en uw behoeften. Waarom zou u veel geld uitgeven aan een dure multimediacomputer als u alleen tekstverwerkt en e-mailt?

Ook inbouwen, internet configureren, upgraden en bestanden overzetten is geen enkel probleem. En als u problemen heeft met uw pc: wij zijn uw computerhulp! Wij werken samen met de beste en goedkoopste leveranciers.

Bij ons heeft u altijd een goede garantie en support.Vraag eens een offerte aan en kijk hoeveel u kunt besparen! Twijfel niet en neem eens contact op.

Camerabeveiliging
Sinds kort is DARO computers ook gespecialiseerd in camerabeveiliging. Of het nou gaat om je woonhuis of bedrijfspand/winkel. Wij hebben voor elke situatie een oplossing. Vanaf elke locatie kan je je persoonlijke eigendommen in de gaten houden. Of het nou is via een app op je mobiele telefoon of beeldscherm in de kantine het kan allemaal. Wij verzorgen de gehele installatie inclusief bekabeling, de stroomaansluiting waar nodig tot oplevering van de app op je apparaat naar keuze.

Allereerst komen wij langs voor opname van de situatie in een geheel vrijblijvend gesprek. Aan de hand van deze opname maken wij een passende offerte. Die helemaal gericht is op uw meest ideale situatie. Zodra de offerte akkoord is gaan wij over tot de installatie van uw camerabewakingssysteem.

Bent u geïnteresseerd, neemt u gerust contact met ons op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

DARO computers, uw ict partner!